Manglende reiseforsikring

6

I formiddag (mandag) traff jeg Evita, så jeg spurte hvordan det er med Ståle. Dårligere, svarte hun. Det ble ikke så mye utdyping av dette svaret, annet enn at hun sa at han skal til legen igjen i morgen. Og vi snakker om besøk på privat sykehus. Sist fredag kom han hjem fra Q-sykehuset. Han hadde vært der to dager, altså innlagt en natt. Evita kom og informerte oss sent på torsdagskvelden at han var blitt innlagt. De hadde måttet betale et depositum på 1500 euro, for de har bare 90 dagers reiseforsikring, og så lenge hadde de tilfeldigvis vært på reise den dagen han ble lagt inn. Reiseforsikringen dekket derfor innleggelsesdagen, men senere dager, måtte han betale selv.

Evita fortalte for et par dager siden at Ståle hadde hatt mye bakterier i blodet. På sykehuset hadde de ikke sett så mye bakterier i blodet på noen før.

Som opplyst var han dårligere i dag. Hvordan en skal forstå ordene er ikke godt å si, for et par timer senere var begge to ute og gikk tur. Kan vi anta en mosjonstur? Enda han bare hadde fått i seg to spiseskjeer havregrøt i morges. Og uten pustemaskin, for den får han ikke deler til i Spania. Så da må det gå for kvart pust til de kommer til Norge. De reiser på torsdag.

Advertisements

About PyS

Living in Norway. As alternative stays in Spain.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s