Det gode selskap

7

I går formiddag malte jeg ferdig balustraden (spanske gjerdestolper) mot Jagge og Toya. De er her veldig sjelden, så jeg maler både hans og min side. Det som gjenstår er balustraden mot Urkene, men den tar jeg ikke i denne omgang. Jeg fortsetter heller med porten. Den er av stål og ruster stadig her og der. Når det gjelder gjenstående balustrad så kommer jeg sannsynligvis til å la det være umalt på den siden som tilhører Urkene. De bor jo her, så de bør ha tid til å håndtere malekosten.

Etter lunsj skulle vi ta oss en spasertur, vi ville innom C-4 og få med oss noen småting. Men vi fikk stol og pute hos Lillis og RoSolidari og tok oss en prat et kvarters tid. Idet Rutta går forbi roper RoSolidari og spør hva hun skal servere i kveld. Rutta og Ingen har innbudt til konsert. De har nemlig et par venner på besøk, og han er munnspillvirtuos.

Et par timer senere var vi på vei hjem fra mosjonsturen. Veien går forbi Rutta og Ingen, og der var folket samlet i hagen, 10-12 stykker minst. For noen år siden var vi med på slike samlinger vi også, men vi er venner med Adele og Børre, og Ingen tåler ikke det. Mer om det ved en annen anledning. Men vi er altså utstøtt fra “det gode selskap”. Det føltes helt greit å gå forbi arrangementet, det gjorde vi med hevet hode. Vi har ingen ting hverken ugjort eller  usnakket hverken med Rutta eller Ingen.

Edel og Åge Ørn var heller ikke invitert. Det har seg nemlig slik at Åge Ørn har sagt til Ingen at han snakker med hvem han vil, innforstått, jeg snakker med Adele og Børre. Han fikk imidlertid beskjed av Ingen at de to skulle han holde seg unna. Da gikk det som det gjorde, Ingen kappet handa av Åge Ørn.

Lyckliga gatan …

Urkeherren kom for øvrig hjem i dag tidlig. Da har han vært borte siden jul. Hvor han holder seg vet vi ikke, det snakkes om utlandet et eller annet sted. Vi får se hvor lenge han blir.

Advertisements

About PyS

Living in Norway. As alternative stays in Spain.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s