Utsatt operasjon

16.

Vi kom til vårt deilige feriested i Spania i slutten av august. Varmen slo imot oss da vi gikk ut av flyet. Himmelen var skyfri og asfalten dampet av hete. Den førti minutter lange bilturen til urbanisasjonen vår gjorde vi i vår egen bil som vi fikk overlevert på avtalt sted på flyplassens parkeringshus. De påfølgende dagene gikk med til å få leilighet og terrasse tilbake til god orden.

Etter noen dager satte kona igang med en aktivitet jeg setter stor pris på; baking av eplekake. Vi satte oss på terrassen med kake og is, og da Oddleif kom slentrende forbi påført nakkestøtten sin, ble han naturligvis invitert inn på godsakene. Han fortalte at humøret hans var på topp. Nakken var ikke operert ennå, men plaget ham likevel ikke så alvorlig. Han hadde til og med fått flyttet fokus over på armen, den fikk nemlig også hard medfart under uhellet som skadet nakken. Armen er begynt å bli bra, sa han.

Kakespisingen var på en torsdag. To dager senere, på lørdag sa han til oss at han nesten ikke klarte å svelge. Mandag hadde han store plager med svelget og dro til sykehuset der han ble lagt inn. Får du ikke i deg hverken vått eller tørt, må helsevesenet kobles inn. Det viste seg at spiserøret var begynt å komme i klem. Var nakkeproblemet i ferd med å forverre seg? Han ble lagt horisontalt, med kateter, fikk ikke lov til å gå slik han kunne forrige gang han var på sykehuset.

Men det ble ingen operasjon denne gangen heller. Den skulle gjøres i oktober.
Oktober gikk – ny operasjonsdato ble satt til november. Oddleif måtte smøre seg med tålmodighet. Da november kom, ble det ny forskyvning til desember. Jeg vil uttrykke meg slik: Uff.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Advertisements

About PyS

Living in Norway. As alternative stays in Spain.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s